Лидия е онова момиче, за което ще чувате още много

...
Лидия е онова момиче, за което ще чувате още много
Коментари Харесай

Боговете мълчат, когато тя позира: Лидия сложи в малкия си джоб всички плеймейтки

Лидия е това момиче, за което ще чувате още доста дълго време, тъй като е същинска тийн принцеса. За разлика от предходни генерации изпълнителки във фолка, хубавицата може да пее и поставя в джоба си всички бездарни и безлични изпълнителки, с които сме се сблъсквали през годините.

Виж още: Сексапилната щерка на Ванко 1 яхна заплашителен и супер безценен звяр, само че нейна ли е колата? 

Младата певица за следващ път потвърди в Instagram за какво е най-горещата изпълнителка сега. Нейната звезда изгря за негативно време, а визията ѝ е единствено един от бонусите, които приключват опаковката. Блондинката не е инфлуенсърка или плеймейтка, само че поставя в дребния си джоб всички сходни девойки. На последното си фото хубавицата театралничи в много тясна черна рокля, която е комбинирала с чизми на висок ток, които придават на Лидия още по-секси и съдбовно лъчение.

Виж още: Елизабет от " Игри на волята " смени визията! Риалити звездата с нов проект 

Има ли потребност въобще да цитираме мненията, които се сипят към фотографията? Да, има! " Топ си, блага ", " Уникална хубавица ", " Баси фотографията ", като на последния коментар Лидия е обърнала особено внимание, тъй като даже е благодарила. " Най-добрата си в това, което правиш и обичаш!❤️ Личи си, че полагаш доста труд за невероятните си песни.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР