Лидерството е да можеш да признаваш лидерството и на другите.

...
Лидерството е да можеш да признаваш лидерството и на другите.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ПП дават дългове, за да купят време за посредници на „Газпром“ и „Лукойл“

Лидерството е да можеш да признаваш водачеството и на другите. Това е водачеството. Този знак горе е тъкмо толкоз задължаващ ни, колкото и другият, тъй като тази партия – Съюз на демократичните сили извади България от най-тежката рецесия след комунизма. Защото другата партия модернизира и построи модерна България. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на показване на План за възобновяване и развиване на България.

„ В началото споделих, че Донев и екипите работиха доста целеустремено. Постарах се и в листите, и в този момент на представянето да демонстрираме една сплав от младост, опит, познания. Затова в нашите листи има мъдри хора като Киро Ананиев, Вежди Рашидов и има и такива, които са на възрастта на децата ни и по-малки. И те самите виждат какъв брой е отговорно, когато излизаш напред. Ние не сме като ПП-тата – да се учим върху гърба на народа. Тези, които почваме да изваждаме напред би трябвало да се научат, би трябвало да знаят, би трябвало да могат, да се почувстват сигурни, с цел да тези места. И това го демонстрираме и в листите, и в живот и здраве, в ръководството “, добави още Борисов.

„ Вие не би трябвало да се превръщате в Асен Василев, всяка дума му е - ние подвигаме, ние даваме, ние носим и в понеделник по половин милиарда дълг. Това какво майсторство е? Идете в бързи заеми, навзамайте си пари, похарчете си ги и по-късно децата ви да ги върнат. Това ли е политика? Ние даваме, какво даваме – какви пенсии? Брутният вътрешен продукт 2%. Давате задължения, с цел да си купите време за медиатори на „ Газпром “ и „ Лукойл “. И аз не ги наскърбявам. Това са обстоятелства. Една обществена страна се прави с стопанска система, туризъм, който да генерира средства “, сподели водачът на ГЕРБ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР