Лидерският въпрос не е в дневния ред на Конгреса на

...
Лидерският въпрос не е в дневния ред на Конгреса на
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Сергей Станишев е нанесъл доста щети на социалистическата партия, по-добре да си стои в БСП като редови социалист

Лидерският въпрос не е в дневния ред на Конгреса на Българска социалистическа партия. Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Георги Свиленски по Българска национална телевизия. " Големият проблем е, че Нинова не позволява да съберат ГЕРБ и Българска социалистическа партия на едно място в ръководството. Това няма да й го простят в никакъв случай. Тя постоянно ще бъде подложена на критика, че не позволява такава коалиция. Искат да си намерят водач, който незабавно след изборите да отиде и да поддържа първият мандат на ГЕРБ. Такъв водач им би трябвало, такава парламентарна група ", сподели Свиленски.
 
Той разгласи, че конгресът на Българска социалистическа партия на 11 и 12 февруари, както и днешното съвещание на Националния съвет на партията са рутинни - че конгресът ще преглежда идея за смяна в устава и идея за нова стратегия на партията.
 
Според Свиленски не е добре Сергей Станишев да се кандидатира за водач на Българска социалистическа партия. " Сергей Станишев е нанесъл много вреди на социалистическата партия, по-добре да си стои в Българска социалистическа партия като редови социалист ", сподели Свиленски. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР