Лидерска среща сега е много закъсняла, това е третият мандат.

...
Лидерска среща сега е много закъсняла, това е третият мандат.
Коментари Харесай

Радостин Василев: Лидерска среща сега е много закъсняла

Лидерска среща в този момент е доста закъсняла, това е третият мандат. Това съобщи Радостин Василев от " Продължаваме Промяната " във връзка декларираното желание от Българска социалистическа партия да проведат такава за настройките за сформиране на кабинет с третия мандат.

" Поканихме всички във втория мандат, госпожа Нинова тогава не почете тази покана ", съобщи Василев.

По думите му Политическа партия отстоява своите позиции през цялото време.

Основна причина Политическа партия да не отидат на лидерската среща е Бойко Борисов, биха отишли на среща с Българска социалистическа партия за политики.

Г-жа Нинова има за 4-ти път опция да сформира държавно управление, ние имаме политики, които ще подкрепим даже и като съпротива, сподели Василев пред Българска национална телевизия.

Според него нищо не се е трансформирало и в случай че в този момент Политическа партия не подходят поредно, ще излезе, че са играли спектакъл до момента, а подобен по думите на Василев не е имало.

Казусът Nexo e посочил, че би трябвало да се работи за възстановяване на механизмите за финансиране на партиите, разяснява още депутатът от " Продължаваме Промяната ". Може би е време да помислим и за Закон за лобизма, добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР