Лидерката на БСП Корнелия Нинова заяви, че ГЕРБ и Продължаваме

...
Лидерката на БСП Корнелия Нинова заяви, че ГЕРБ и Продължаваме
Коментари Харесай

Нинова отсече: Това е политическа вакханалия

Лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че ГЕРБ и " Продължаваме промяната ", които са надлежно първа и втора политическа мощ, договарят за държавно управление. Пред бТВ тя сподели, че това, което виждаме в последно време е " политическа вакханалия ". Нинова сподели, че сега се губи " скъпо политическо време ".

" Първият и вторият договарят за третия, който го няма ", сподели още тя.

„ Някак си всички изригнаха щастливо, че партиите си приказват. Да забележим какво си приказват. Едните съдят другите за газа и за корупцията. Другите съдят вторите за корупция. Взаимни обвинявания. Борисов надмина себе си в стила си заран да споделя: „ Ще вършим с първия мандат болшинство “, на обяд да споделя: „ Ще подкрепим Политическа партия с втория “, вечерта да споделя: „ Експертно държавно управление с третия, на който ръководителите на комисии да са министри “. Това е парадокс и загуба на скъпо политическо време “, добави тя.

Според лидерката на Българска социалистическа партия този диалог може да се канализира, когато президентът връчи първия мандат.

„ Президентът даде задоволително време за  съвещания сред партиите, забави връчването на мандатите, сякаш с цел да се случат договаряния за държавно управление. В този интервал текат три сюжета. Първият, тази реплика на договаряния. Вторият, обърнете внимание на решенията, които взе Народното събрание в тези мътни води. Третият, бюджетът и парите на хората за зимата са блокирани “, съобщи Нинова.

" Изненадани сме от тази нервност. Този законопроект го внесохме в предходния парламент, когато бяхме с тях в коалиция " - по този начин Корнелия Нинова разяснява рецензиите към Българска социалистическа партия, че е гласувала дружно с ГЕРБ за връщането на хартиените бюлетини. Тя сподели, че Българска социалистическа партия е позволила неточност, когато се е борила за напълно машинно гласоподаване и в този момент има достолепието да си я признае.
ТЕМА преди 10 минути 183 преди 2 дни 1264 преди 3 дни 2136
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР