Лидерката на БСП Корнелия Нинова е изритала дъщерята на говорителя

...
Лидерката на БСП Корнелия Нинова е изритала дъщерята на говорителя
Коментари Харесай

ВОЙНАТА СЕ РАЗГАРЯ: Корнелия Нинова с нов удар срещу кохортата на Румен Радев - изхвърли щерката на Антон Кутев от червената телевизия

Лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е изритала дъщерята на представителя на служебното държавно управление на Румен Радев Антон Кутев - Мина Кутева, от алената телевизия БСТВ. Така тя за следващ път показва ясно отношението си към Радев и провалената му кохорта, вкарала България в невиждана рецесия. Именно с рецесията Нинова е оправдала уволнението - сякаш нямало пари поради нарастналите доходи на медията около прескъпия ток.

Това научи ПИК от чудесно осведомени източници от " Позитано " 20.

Телевизията, която Нинова сътвори, с цел да облъчва социалистите, които така и така са си последователи на Българска социалистическа партия, погълна големи средства от партийната каса и от дълго време е на ръба на оцеляването. От нея си потеглиха забележителен брой чиновници, назначени в началото с огромни заплати и великодушни обещания за ярко бъдеще в пространствата, предоставени от сътрудника на Държавна сигурност и родов покровител на жителя на президентството Румен Радев - Васил Василев, в приватизирания от него някогашен хладилен цех в столицата.
свързани новини114338на 05.10.2021217391на 04.10.2021
Съкращаването на Мина Кутева обаче е обвързвано по-скоро с войната сред Нинова и Румен Радев, която преди президентските избори навлезе в крайната си фаза. Още повече, че други уволнени няма. Червената лидерка намерено твърди, че за Българска социалистическа партия са по-важни парламентарните избори, в сравнение с президентските и влиза в остри рецензии против ръководството на Радев с едноличния му длъжностен кабинет, в който той набута единствено нейни партийни врагове. Сред тях е и Антон Кутев. 

Сблъсъкът сред алената лидерка и продукта, който тя сътвори и инсталира в президентството - Румен Радев, ескалира откакто жителят на " Дондуков " 2 се зае с партиен инженеринг и пусна на политическия терен двамата харвардски аферисти и свои някогашни служебни министри Кирил Петков и Асен Василев да нападат Народното събрание за да обслужват ползите му, откакто влязат в 47-о Народно заседание.
свързани новини242359на 16.12.2020
Според социолозите така наречената Политическа партия ПП на Петков и Василев краде най-вече гласове от Българска социалистическа партия и от " Демократична България " на Христо Иванов и Атанас Атанасов, която съгласно последните социологически проучвания една седмица преди вота на 14 ноември към този момент е в дъното на класациите за бъдещи парламентарно показани политически сили.

Самият Радев демонстративно назначи в двете си служебни държавни управления тази година единствено отявлени вътрешнопартийни врагове на Нинова. Сред тях е и представителят на двата служебни кабинета Антон Кутев, който преди този момент уреди щерка си Мина Кутева на работа в алената телевизия.

По същия метод той уреди и друга своя близка за медиен консултант на служебния правосъден министър Янаки Стоилов, който обаче към този момент избяга в Конституционния съд, назначен там от Радев. Но казусът с това предопределение е подобен с казуса с назначението на Кирил Петков за длъжностен министър макар двойното му поданство, защото Янаки Стоилов към момента е член на Националния съвет на Българска социалистическа партия. И в двата случая Радев е погазил Конституцията.

А сега членовете на Народно събрание на Българска социалистическа партия гласоподават " на автограф " дали да освободят Стоилов от висшия управителен орган на столетницата, само че крайният резултат от това гласоподаване още не е явен, което слага под въпрос и влизането на Янаки Стоилов в Конституционния съд. 

Нинова обаче към този момент се отърва от щерката на Антон Кутев - Мина Кутева. В същото време на " Позитано " 20 и в алената медия настойчиво се приказва, че лидерката на Българска социалистическа партия се заканила, че поради тежкото финансово положение на БСТВ и нулевия резултат от нейната работа, след изборите на 14 ноември тя ще разгласи банкрут и ще приключи съществуването си.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР