Лидерите трябва да начертаят червени линии. Ще влизат толкова мигранти,

...
Лидерите трябва да начертаят червени линии. Ще влизат толкова мигранти,
Коментари Харесай

Борисов поиска червени линии срещу мигрантите

Лидерите би трябвало да начертаят червени линии. Ще влизат толкоз мигранти, колкото можем да интегрираме.

Трябва да се вземе политическо решение. Държавите ще кажат Борисов се оправи, 0% напън. Румъния е спокойна, тъй като България пази добре границите си. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на форума на ЕНП, който се организира в София, написа "Дир.бг ".

Неслучайно миграционният поток е към Европейски Съюз, тъй като е мястото, с най-хубавата инфраструктура, нововъведения, екология, обществени системи. България се оправя с границата с Турция, казусът идва откъм Шенген, акцентира българският министър председател. Европейски Съюз да побърза със съглашението си с Анкара, предизвести Борисов.

"Няма спор за никого, и за тези, които хейтят, че Европейски Съюз е най-хубавото място за живеене в света. Аз съм живял и по времето на Съюз на съветските социалистически републики, и на Съвет за икономическа взаимопомощ. Каква наслада беше да идем на открито. Аз около спорта имах опция да ида и в Братислава, и в Париж. Сега на всички места е еднообразно, съобщи Борисов.

Бившият австрийски канцлер падна поради мигрантите. В какъв брой съвета (заседания на Европейския съвет - б.р.) това, което предлагах, се приемаше като разкол? Кое население ще одобри стотици хиляди непознати хора извън? В Щатите, Канада, Австралия си вкараха ред на границите! След 3 година, като отидох в този момент в Бавария, ме чуха. Защо 5-6 месеца Германия не може да направи държавно управление, в случай, че се къпе в пари? Защото подплашихме популацията си! Затворете си границите, оправете си КПП-тата. Когато за пръв път го предложих, бях разгласен за най-нехуманния човек. Ако не го направи в този момент, хората няма да се успокоят. Ще влизат толкоз, колкото можем да интегрираме. За другите ще плащаме да стоят покрай родните си места, посочи Борисов.

Министър-председателят даде образец по какъв начин предложил на Жан-Клод Юнкер да кацне във Вашингтон и да каже, че е ръководител на Европейска комисия, с цел да види, че няма да го пуснат.

26 милиарда евро харчи Европейска комисия за мигранти, акцентира Борисов и изиска по-бързо мощен бюджет за защита.

"Ако продължаваме да шикалкавим, ще стартират да ни бичат, и то не социалистите, а националистите и популистите. Защото хората ги е боязън, и в случай че не отговорим на страха, нищо друго не ги интересува ", съобщи министър председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР