Лидерите от Г-7 ще обсъждат днес на срещата си във

...
Лидерите от Г-7 ще обсъждат днес на срещата си във
Коментари Харесай

Лидерите от Г-7 обсъждат горещите теми за търговската война и пожарите в Амазония

Лидерите от Г-7 ще разискват през днешния ден на срещата си във френския град Биариц горещите тематики за комерсиалната война и пожарите в Амазония, съобщи Франс прес.

Дискусиите имат значимата цел да потвърдят изгодата от този конгрес в подтекста на големите провокации на планетата.

Ръководителите от Групата на седемте ще се опитат през днешния ден да реализират съглашение за незабавни ограничения за битка с пожарите в Амазония, само че и за стимулиране на международната стопанска система, отслабена от комерсиалната война сред Вашингтон и Пекин.

Денят стартира с многоочакваната първа среща на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и новия английски министър председател Борис Джонсън. Въпросът е дали двамата ръководители, фамозни с провокативния си темперамент, ще се изправят дружно против останалите, както се притесняват водачите от Европейски Съюз. Това по никакъв начин не е несъмнено, макар че и двамата са последователи на Брекзита, само че през вчерашния ден Джонсън изрази страдание поради "значителните бариери ", спъващи английския експорт за Съединени американски щати. Той насочи апел Тръмп да ги отстрани, с цел да могат двете страни да сключат съглашение за свободна търговия след излизането на Англия от Европейски Съюз.

След тази закуска Тръмп и Джонсън ще се причислят към Еманюел Макрон, Ангела Меркел, Шиндзо Абе, Джузепе Конте и Джъстин Трюдо, с цел да обсъдят международната сигурност и положението на стопанската система.

През последните седмици се появиха притеснителни сигнали в Германия, Китай и Съединените щати, пораждащи опасения от значително намаляване на международната стопанска система.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР