Лидерите на ВОЛЯ и НФСБ Веселин Марешки и Валери Симеонов

...
Лидерите на ВОЛЯ и НФСБ Веселин Марешки и Валери Симеонов
Коментари Харесай

Марешки и Симеонов ще водят листите във Варна и Бургас

Лидерите на ВОЛЯ и НФСБ Веселин Марешки и Валери Симеонов ще водят листите на Патриотичната коалиция във Варна и в Бургас. След тях са знакови имена от двата морски града и хора, потвърдили, че работят за българските жители и националния интерес. И двамата взеха решение да оглавят единствено по една листа, оповестиха от пресцентъра на НФСБ.

„ Варненци ме познават добре. Варна е признакът на освобождението от картела. Битката ми за обективни цени стартира точно от там - преди 30 години с аптеките и преди пет години с бензиностанциите. Наясно съм с проблемите на съгражданите ми и имам подготвени решения за тях. Въпрос на чест и отговорност е да поискаш доверието точно на хората от родния си град ", разяснява водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

„ Бургас е родината на патриотизма, на Националния фронт за избавление на България и на телевизия СКАТ. Но аз съм човек на действието – имам вяра, че би трябвало да продължа да съставлявам Бургас с действителна работа, не с приказки “, съобщи водачът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР