Лидерите на трите партии в коалицията Демократична България Христо Иванов,

...
Лидерите на трите партии в коалицията Демократична България Христо Иванов,
Коментари Харесай

ДСБ ще преговарят с Промяната за общи листи на изборите

Лидерите на трите партии в обединението " Демократична България " Христо Иванов, Атанас Атанасов и Владислав Панев се събраха на срещата на ДСБ. Дойде и съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, с цел да призове за обединяване. Снимка РУМЯНА ТОНЕВА
ДСБ даде мандат на коалиция " Демократична България " да се яви на парламентарните избори дружно с " Продължаваме промяната ". Решението бе взето на националното заседание на партията по-рано през днешния ден.

Лидерите на другите две партии в обединението Христо Иванов и Владислав Панев, както и съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков също пристигнаха на срещата, с цел да призоват за обединяване на " положителните сили ".
" Днес би трябвало да обсъдим по какъв метод ДСБ ще взе участие в общото старания за взимане на властта в страната. Заедно с нашите сътрудници от Демократична България, Политическа партия и дружно с всички хора, които желаят радикала смяна! Заедно! ", сподели водачът на ДСБ Атанас Атанасов по време на срещата. Той дефинира " Демократична България " като стожер на евроатлантическите полезности в страната. И отново повтори, че задачата на Демократична България и Политическа партия е да вземат първия мандат за сформиране на държавно управление в 49-ия парламент.
Ето какво оповестиха от там:

Националното заседание на ДСБ:
1. Оценява постигнатото от съдружния формат Демократична България като сполучливо. Отстояването на демократичните полезности е единствената гаранция за генериране на съвременни десни политики и промени. Основна цел би трябвало да бъде запазването и бъдещо консолидиране на обединяването.
2. Отчита нуждата от обединяване и централизация на реформаторските сили в България на идните парламентарни и локални избори, с цел да бъдат пресечени опитите за реституция на корумпираното ръководство на Борисов благодарение на партиите на статуквото и изборни фалшификации.
3. Отчита нуждата от подсилване на парламентарната република и парламентарното ръководство, сформиране на устойчиво държавно управление, което да подсигурява националната сигурност, както и да бъдат пресечени всички опити за подтикване на страната към република с президентско ръководство.
4. Оценява продължителното ръководство под формата на служебни държавни управления, назначени от президента Румен Радев, като рисково за демокрацията, евроатлантическата ориентировка и икономическото развиване на България, и въздействието й в района.
5. Подкрепя напъните на управлението на партията за реализиране на общо явяване на идните предварителни парламентарни избори на Демократична България - обединяване с Политическа партия Продължаваме промяната като единствена опция за тяхното продобиване, излизане от политическата рецесия и лъчение на ръководство, което:
да реформира българските институции, да организира същинска правосъдна промяна, да изкорени корупцията и обезпечи стопански напредък, посредством който сензитивно да се покачат приходите и благосъстоянието на българските граждани;
да модернизира българската войска и служби, да извърши нужните условия за приемане на България в Шенген и Еврозоната, да укрепи евроатлантическата ориентировка на България и да се утвърди като благонадежден сътрудник в Европейски Съюз и НАТО, уверено да противодейства на заканите от Кремъл и всевъзможни опити за отклонение от външнополитическа ориентировка на България.
Във връзка с гореизложеното, дава мандат на ръководителя на Демократи за мощна България за договаряния за предизборна коалиция на идните парламентарни избори за общо явявяване във формат партии от Демократична България и Политическа партия Продължаваме промяната.
6. Възлага на общинските и регионалните структури на партията да водят договаряния за необятно обединяване на реформаторските сили за издигане на общи кандидатури за на идните локални избори. Отсраняването на ГЕРБ и Движение за права и свободи от локалната власт е единствената опция за превъзмогване на корупцията и феодализацията на българските общини като единствена опция за трайна политическа непоклатимост и благоденствие на българските жители.
Източник: " 24 часа "
Следвайте " Гласове " в 
 
 
 
 
28 Яну 202313028 Яну 202348928 Яну 202378028 Яну 202332428 Яну 202370628 Яну 20231137КоментариПрекрасно. Двете престъпни организации ще могат да бъдат занулени от един веднъж28 Яну 2023 17:57ч.
Всичко, проведено и финансирано от Запад е закононарушение против човечеството.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани22 Яну 2023287811 Яну 2023181028 Яну 202371526 Яну 2023233
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР