Лидерите на световните сили от Г-7 ще проведат в неделя

...
Лидерите на световните сили от Г-7 ще проведат в неделя
Коментари Харесай

Лидерите от Г-7 ще проведат видеоконферентна среща с участието на Зеленски


Лидерите на международните сили от Г-7 ще проведат в неделя видеоконферентна среща, отдадена на войната в Украйна. Ще взе участие и украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, заяви през днешния ден говорителката на немския канцлер Олаф Шолц, Кристиане Хофман, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5042
" 8 май е историческа дата, отбелязваща края в Европа на Втората международна война, която аргументи гнет, опустошения и гибел на континента “, сподели Хофман на постоянна конференция. Тя акцентира, че с актуалната война в Украйна " доближаването на Г-7 е по-важно от всеки път ".

Германия е ротационен ръководител на групата тази година.

Предстоящата среща - третата по рода си от началото на годината - ще бъде отдадена " по-конкретно на обстановката в Украйна ", посочи Хофман. Тя не даде повече детайлности.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън към този момент разгласи провеждането тази седмица, без да уточни съответна дата, на среща на Г-7, на която да бъдат разисквани вероятни спомагателни наказания против Русия.

" Винаги сме отворени за спомагателни наказания “, сподели Байдън в сряда в Белия дом. Той добави, че ще разиска с водачите на останалите страни от Г-7 " какво ще вършим и какво няма да вършим ".

Групата на богатите страни включва Германия, Канада, Съединени американски щати, Франция, Англия, Италия и Япония.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР