Лидерите на страните от НАТО ще разширят използването на принципа

...
Лидерите на страните от НАТО ще разширят използването на принципа
Коментари Харесай

Столтенберг: НАТО ще отговоря съвместно на атаки в Космоса

Лидерите на страните от НАТО ще разширят потреблението на правилото " Един за всички, всички за един ", тъй че в него да се включат и случаи на набези в Космоса.

Това съобщи през днешния ден генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг на събитие, проведено от немския мозъчен концерн " Фонд Маршал ", провело се няколко часа преди началото на самата среща на върха, съобщи „ Асошиейтед прес “.

Столтенберг добави, че на срещата водачите ясно ще заявят, че всяка офанзива от Космоса или нахлуване против галактически технологии на членовете на Алианса, да вземем за пример против спътници, ще докара до задействането на член 5 от контракта на НАТО за взаимна защита.

В Косомоса се намират към 2000 спътника, като над половината от тях са ръководени от страни членки на НАТО. Изкуствените спътници обезпечават разнообразни услуги - от мобилни връзки до прогнози за времето.

Военните разчитат на някои от спътниците за навигация, шерване на разследващи данни и разкриване на установки за изстрелване на ракети.

Около 80 страни в света имат спътници в Космоса.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР