Лидерите на страните от групата на седемте () ще приемат

...
Лидерите на страните от групата на седемте () ще приемат
Коментари Харесай

План за борба с пандемията, приема Г7

Лидерите на страните от групата на седемте () ще одобряват обстоен проект за битка с пандемията в края на срещата на върха в залива Карбис, съобщи Джейк Съливан - асистент по национална сигурност на ръководителя на американската администрация, написа БГНЕС. " По отношение на Г7 ще създадем взаимно изказване по този въпрос и освен за ваксини, само че имунизациите ще бъдат неразделна част от тях. Това ще бъде обстоен проект, целящ да помогне за преустановяване на тази пандемия незабавно щом това е допустимо ", сподели той.
Според него, в границите на Г7 са основани две работни групи, които ще се занимават с въпроса за отваряне на границите и обновяване на пътуванията сред страните . Той посочи, че в единия случай става дума за експертна група с Англия, а във втория - с Европейския съюз (ЕС). Както обаче акцентира Съливан, не би трябвало да се чакат съответни резултати в тази посока в близко бъдеще. " Понастоящем не чакаме съответни вести, тъй като следваме теоретичен метод и това, което здравните специалисти споделят за точното време и изискванията за отваряне на границите ", изясни помощникът на Байдън.
 Гордън Браун прикани Г7 да поведе сериозна борба против COVID-19 Гордън Браун прикани Г7 да поведе сериозна борба против COVID-19
Групата от богати страни Г7 би трябвало да води " херкулесова готовност ", с цел да упорства за световна всеобща имунизация против COVID-19. То...
Англия има намерение да организира срещата на върха на Г7 в обичайния формат от 11-ти до 13-ти юни в курортния град Карбис Бей на атлантическото крайбрежие на полуостров Корнуол. В него, с изключение на водачите на страните от Г7, ще вземат участие и ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР