Лидерите на скаутите от Мисури заплашиха със съд отряд, който

...
Лидерите на скаутите от Мисури заплашиха със съд отряд, който
Коментари Харесай

На момичета скаути беше казано да спрат да правят гривни за набиране на средства за деца в Газа. Сега не могат да се справят

Лидерите на скаутите от Мисури заплашиха със съд отряд, който направи гривни за набиране на средства за гладуващи деца в Газа, провокирайки отвращение и насмешки от поддръжниците на девойките и бранителите на хора, хванати в капан палестинската територия от последната филантропична рецесия.

Момичетата скаути на Съединени американски щати споделиха, че техният клон в източен Мисури е следвал единствено разпоредбите за набиране на средства, само че че е „ отчаян и обезсърчен от тона “ на връзката с армия в Сейнт Луис.

„ Чувствахме се като цел, незаслужено омаловажавани и нечути “, сподели Навал Абухамде, първо потомство палестински мохамеданин, американец и водач на Отряд 149 в Сейнт Луис, който е от този момент се разпаднаха от девойките скаути.

Tasneem Manjra, водач на отряд в Калифорния, сподели, че наподобява, че девойките скаути се връщат обратно, тъй като са били извикани.

„ Мисля, че това е доста тънки монети “, сподели Манджра. „ Те бяха прекомерно груби в отговора си на Навал и нейния отряд. “

Абухам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР