Лидерите на Продължаваме промяната“ се скриха сред горската прохлада на

...
Лидерите на Продължаваме промяната“ се скриха сред горската прохлада на
Коментари Харесай

ПП се утешиха с лукс хотел и руска баня след провала на изборите

Лидерите на „ Продължаваме промяната “ се скриха измежду горската хладина на смолянското село Гела след тежкото проваляне на изборите.

Политическа партия изпаднаха до третото място като изгубиха 300 00 гласа, а водещите лица в партията безусловно се покриха като не са коментирали резултата от вота.

Мястото за избирателен разбор на „ Промяната “ се оказа гиздав и комфортен хотел в сърцето на Родопите, който се слави с изискана кухня, горски разкош и съветска баня.



Руската баня... ох, кеф...



Цените в хотел „ Гела “ варират от 350 лв., а по-луксозните са над 550 лв. на вечер



Най-доброто от градината, фермата, реката и гората - на масата

Във фейсбук профила си журналистът Николай Караколев разгласява видео клипове пред хотела, в който са се настанили Кирил Петков, Асен Василев, Венко Сабрутев, Венеция Анкова, Методи Байкушев и други представители на Политическа партия. Журналистът обаче е бил бутан и блъскан, операторите са били изгонени, техниката – блъскана. Микрофонът на Караколев е бил взет от Петьо Николов - брачният партньор на Любка Качакова, която е някогашен министър от Национална движение „Симеон Втори", някогашен зам.-министър  и общински консултант.

Наложила се е интервенция на полицията, с цел да разрешат обстановката и да му върнат техниката. Не без пазарлъци: „ Първо триеш записите, след това връщаме микрофона! “.



 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР