Лидерите на Продължаваме Промяната излязоха пред парламента и се включиха

...
Лидерите на Продължаваме Промяната излязоха пред парламента и се включиха
Коментари Харесай

Протестът за кабинета: Жертва сме на учиндолската холограма

Лидерите на " Продължаваме Промяната " излязоха пред Народното събрание и се включиха в митинга в поддръжка на държавното управление, което довечера падна, откакто 123 депутати гласоподаваха " За " неговата оставка. Досегашният министър председател Кирил Петков приказва разпалено пред последователите си, застанал на стъпалата на паметника на цар-освободител.

Там са и сваленият ръководител на Народното събрание Никола Минчев и изпълняващият длъжността ръководител на Народно събрание Мирослав Иванов.



" Този избор е една дребна стъпка от един дълъг път ", повтори още веднъж думите си от пленарната зала Кирил Петков.

„ Беше чест за мен да повеждам държавно управление, което беше свалено от господин Пеевски, господин Борисов, Слави Трифонов и госпожа Митрофанова “, съобщи той.



„ Обещаваме, че ще продължим да отвоюваме страната си. Един ден ще имаме страна без задкулисие и без мафия. Една естествена европейска страна “, сподели още Кирил Петков след гласуването.



Симпатизантите на държавното управление издигат плакати против ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, както и такива, на които написа: " Жертва съм на учиндолската холограма ", намеквайки, че Слави Трифонов приказва единствено посредством обществените мрежи и не се появява обществено.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР