Лидерите на Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ) представят състава на проектокабинета,

...
Лидерите на Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ) представят състава на проектокабинета,
Коментари Харесай

ПП-ДБ представят състава на проектокабинета си

Лидерите на " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ) показват състава на проектокабинета, който може да осъществя приложената стратегия на ПП-ДБ при положение на крах с първия мандат.

Обещанията преди изборите да бъдат спазвани след изборите. Нямаме право да подменим вота на жителите.
Друг принцип - водеща е експертността. Номинираме акад. Николай Денков за министър председател като част от нашето предложение, съобщи Кирил Петков.

Осъзнаваме какъв брой е комплицирана пол обстановка и нашето предложение е в границите на тази обстановка. Нито аз, нито Христо Иванов, нито ген. Атанасов сме част от предлагането на този Министерски съвет. Истинското разделяне на власите е сред изпълнителната власт и българския парламент в парламентарна република, разясни той.

Готови сме да не оглавяваме огромна част от парламентарните комисии. Това, което започнахме в предишния парламент, желаеме да го продължим, добави Петков.

През цялото време не желаеме да се занимаваме нито политически игри, нито нещо друго. Искаме с цялостна бистрота да покажем по какъв начин можем да решим проблемите на хората. Днес представяме нашия проектокабинет, в случай че се стигне до втория мандат. След пет пъти вървене на избори българските гласоподаватели чакат действително решение на техните проблеми, а не политически заигравки, сподели още Петков.

" Искам да изразя голямото удовлестворение от екипа, който проф. Денков ще показа. Важно е да покажем отговорност във връзка с най-важния въпрос - България да има ръководство ", съобщи от своя страна Христо Иванов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР