Лидерите на ПП бяха снимани през “Позитано“ в нощни доби.

...
Лидерите на ПП бяха снимани през “Позитано“ в нощни доби.
Коментари Харесай

ИНТРИГИ БЕЗ КРАЙ: Сергей Станишев изобличи Нинова - ето с каква цел соцлидерката вкарала БСП в уйдурмите за кабинет

Лидерите на Политическа партия бяха снимани през “Позитано “ в нощни доби. Това основава усещане, че едно върви за пред публиката, а друго е същинските договаряния, които вървят по нощите. Така водачът на ПЕС Сергей Станишев разяснява по Би Ти Ви фотосите на ПИК, които демонстрираха, по какъв начин харвардските аферисти, влизат по тъмна доба на " Позитано " 20.

Основната задача е да се избави Корнелия Нинова и нейният екип, с цел да може през януари тя да каже, че е вкарала партията във властта, съобщи Станишев и изрази учудването си какво вършат социалистите на тези в столичния мол и каква е задачата на алената лидерка.
свързани новини54065на 26.11.20215236на 21.11.2021
“Въпросът в този момент е на тези Българска социалистическа партия да съобщи обществените линии. Изпаднахме в нелепата обстановка госпожа Зайкова да ни иронизира, че предложенията ни не се вместват в държавния бюджет “, още веднъж удари Станишев по Корнелия Нинова.

“Бих желал да видя държавно управление преди Коледа и мисля, че това е желанието на множеството българи “, сподели той.

По думите на Станишев, тези четири партии, които в този момент договарят в мола, усещат това доста добре.

Това повече наподобява в този момент като ревю на предизборните стратегии, разяснява социалистът. " Най-голямата партия е избрала този модел, с цел да не бъдат изнудвани от по-малките ", означи още той.

" Има овакантяване на Българска социалистическа партия на доста огромен гласоподаватели. Имаме към този момент загубите в ядрото, на твърдо гласуващите за Българска социалистическа партия ", регистрира Станишев и пресметна, че тази загуба е изразена цифрово в към 600 000 гласа по-малко.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР