Лидерите на партиите в управлението - Продължаваме промяната, БСП и

...
Лидерите на партиите в управлението - Продължаваме промяната, БСП и
Коментари Харесай

Тази вечер ПП, БСП и ДБ ще обсъждат третия мандат

Лидерите на партиите в ръководството - " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия и " Демократична България " се събират довечера на съдружен съвет. Той е плануван за 19:00 ч. в Министерския съвет.

Целта е да бъде разисквана дефинитивно управническата стратегия, препоръчана от Българска социалистическа партия като притежател на третия мандат, и да бъдат разисквани възможностите за образуване на държавно управление след отдръпването на " ИТН " от договарянията.

Утре левицата събира Изпълнителното бюро, с цел да упълномощи водача по какъв начин да приключи процедурата по връчения ѝ мандат. Дали ще бъде върнат несбъднат, или в пленарна зала въпреки всичко ще бъде импортирано предложение за кабинет, ще бъде решено след заседание с съдружните сътрудници и оповестено най-късно в сряда.

Това съобщи през днешния ден в предаването " Неделя 150 " по БНР водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова.

Във Facebook водачът на " ИТН " Слави Трифонов написа, че изтеклото съвещание на парламентарната група на " Демократична България " демонстрира, че останалите партии в обединението се отнасяли към Има Такъв Народ и гласувалите за тях като към хора " втора употреба ". Затова и в петък отдръпнал партията от договарянията, с цел да не бъдат " бърсалка за хора като Христо Иванов ".

По-рано пред БНР Иванов разяснява, че отдръпването на " ИТН " от договарянията за държавно управление обслужва ГЕРБ и Движение за права и свободи.
ТЕМА преди 18 часа 2134 преди 21 часа 1736 преди 21 часа 3272
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР