Лидерите на партиите в България не предлагат нищо ново преди

...
Лидерите на партиите в България не предлагат нищо ново преди
Коментари Харесай

Експерти: Лидерите на партиите се държат като вождове на избиващи се племена!

Лидерите на партиите в България не оферират нищо ново преди изборите, те се държат като вождове на избиващи се племена. Около тази теза се сплотиха анализаторите Харалан Александров, Кънчо Стойчев и Христо Панчугов пред БТВ.

В България фините настройки не работят. Факт е, че хората, които са решили да гласоподават, са взели решението си. 25 % взимат решението си в последния миг, сподели Кънчо Стойчев.

Въпросът не е дали водачите Бойко Борисов, Слави Трифонов, ще са водачи на листи, а дали те си приказват, сподели пък Христо Панчугов. Според него има ожесточаване и опълчване, военни тактики, добре би било да има общ спор.

Политическата форма на готовност е въведения към разговор след дехуманизирането и демонизирането на водачите, сподели пък Харалан Александров.

Никой нищо ново няма да предлага, тъй като няма водачи, а вождове. Племето си е племе и ще се бие с другото племе, като размахва томахавките. Проблем са и хартиените бюлетини. Асоциираме го с чувал, става непроверимо по какъв начин е извършено гласуването, сподели Стойчев.

Силно се надявам някоя групировка да надскочи племенната си просвета, сподели Христо Панчугов. Според него е въпрос на ЦИК да сътвори доверие у гласоподавателите.

Според Харалан Александоров е добре, че зимата е мека, няма земетресение и война. Но хората са капсулирани. Затова се счита за добре, че не страдаме и умираме. Не можем да имаме по-амбициозен и цивилизован небосвод. Хората привикват и със служебните държавни управления на Радев.

Според Кънчо Стойчев пък хората са се наслушали на стратегии и не имат вяра.

Петкамерен парламент надали ще се оправи с рецесиите, считат анализаторите.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР