Лидерите на Консервативната партия в щата Ню Йорк подкрепят бившия

...
Лидерите на Консервативната партия в щата Ню Йорк подкрепят бившия
Коментари Харесай

Лидерите на Консервативната партия в Ню Йорк цитират „огромна подкрепа“ за Тръмп, тъй като подкрепя бившия президент преди първичните избори на Републиканската партия в NH

Лидерите на Консервативната партия в щата Ню Йорк поддържат някогашния президент Доналд Тръмп за Белия дом преди републиканската партия в Ню Хемпшир във вторник — базирайки се на голяма поддръжка за локалния гражданин на Queens от редови членове.

„ Доказателствата са, че в Консервативната партия има голяма поддръжка за Доналд Тръмп “, сподели държавният ръководител на Консервативната партия Джерард Касар.

„ Аз персонално поддържам още веднъж Доналд Тръмп за президент “, сподели Касар пред The ​​Post.

Касар сподели, че Тръмп, на 77 години, ще ограничи незаконната имиграция и ще помогне за преодоляване на рецесията на границата сред Съединени американски щати и Мексико, която излезе отвън надзор при президента Байдън.

„ Няма място, което да може да се оправи с популацията от мигранти, идващи в страната. Броят на мигрантите, идващи тук, е надалеч от това, което е управляемо. Допускането на всички не е политика “, сподели той.

Байдън и демократите имат казуса, чието решение ще отнеме години, сподели Ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР