Лидерите на и заявиха, че ще бъдат конструктивна опозиция

...
Лидерите на  и заявиха, че ще бъдат конструктивна опозиция
Коментари Харесай

ПП: Малко вероятно е да съставим кабинет с втория мандат


Лидерите на " " и обявиха, че ще бъдат градивна съпротива и ще наблюдават по какъв начин е изхарчен всеки един лев на българския поданик. И пожелаха триумф на в съставянето на ново държавно управление.

" Няколко неточности допуснахме, като може би най-голямата неточност е, че не успяхме да убедим в нашите политики задоволително брой хора да излязат и да гласоподават, с цел да може да продължим в този мандат. На тези избори се явиха два лагера на политики. Единият беше за продължаването на промените, а другият - на тъмните политики и задкулисие. Българският гласоподавател избра единия лагер ", сподели Стою Стоев от " " в студиото на " България заран ".

Според него в това Народно събрание те нямат друга алтернатива с изключение на да бъдат съпротива.

" В доста комплицирана обстановка поехме ръководството на страната, знаете какъв брой рецесии се натрупаха в страната. Хората усетиха резултата на войната много мощно и това малко ги отблъсна, този път се усили и процентът на " Не поддържам никого ". Много хора усещат икономическите резултати от войната и това им е главната движеща мощ в това да избират политиците. През цялата акция обяснявахме, че ще предположим пределна цена на газа за потребителите, на две обособени стъпки отстъпки за топлоенергията ", добави Стоев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той счита, че сега имат късмет да изпълнят мандата.

" Няма по какъв начин да се коалираме нито с, нито с. Борисов е отпред на партията, само че не е единствено той проблематичната фигура. Хората чакат да видят държавно управление и те избраха кой да бъде техният мандатоносител на това държавно управление. Миналата година успяхме да съставим държавно управление с радикално противоположни хора, само че в името на България. В момента ние нямаме тази опция ", акцентира Стою Стоев.

И призна, че не вижда по какъв начин биха съставили кабинет, в случай че вторият мандат отиде при тях.

" Ще създадем опит да създадем държавно управление, ще приказваме по политики, само че е дребна вероятността това да се случи. Трябва да убедим повече хора, че има смисъл да се гласоподава. Нашите политики са ясни - антикорупционно законодателство, вярно консумиране на средства, продължаваме на обществените политики ", разяснява още той.
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР