Лидерите на Г-7 публикуваха съвместно изявление, в което се ангажираха

...
Лидерите на Г-7 публикуваха съвместно изявление, в което се ангажираха
Коментари Харесай

Държавите от Г-7 поставят Путин и Русия в изолация

Лидерите на Г-7 разгласиха взаимно изказване , в което се ангажираха да засилят икономическата изолираност на Русия и да " засилват " акцията против съветския хайлайф, който поддържа нейния президент Владимир Путин, заяви " Ройтерс ".

След като се срещнаха виртуално с украинския президент Володимир Зеленски, водачите обявиха, че ще пресечен основни услуги , от които зависи Русия, засилвайки изолацията на Русия " във всички браншове на нейната стопанска система ".
 Съединени американски щати удрят със наказания шефове на
Съединени американски щати удрят със наказания шефове на " Газпромбанк "

Поредното изпитание на Съединените щати да усилят натиска

Те се ангажираха също по този начин последователно да отстранен зависимостта си от съветската енергетика, в това число като забранят вноса на съветски нефт .

" Ще продължим и ще засилим акцията си против финансовите елити и членовете на фамилиите, които поддържат президента Путин във военните му старания и разхищават ресурсите на съветския народ ", се споделя още в изказването.

В неделя Съединените щати разкриха наказания против три съветски телевизионни станции, не разрешиха на американци да дават счетоводни и консултантски услуги на руснаци и глобиха ръководители на " Газпромбанк ", с цел да санкционират Москва за нашествието ѝ в Украйна.
 Г-7 ще разиска нови наказания против Русия
Г-7 ще разиска нови наказания против Русия

Винаги сме отворени за налагане на спомагателни наказания, уточни Джо Байдън

Путин назовава нашествието " специфична военна интервенция " за разоръжаване на Украйна и отърваването ѝ от антируския шовинизъм, подклаждан от Запада. Украйна и нейните съдружници настояват, че Русия е почнала непровокирана война.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР