Лидерите на Европейския съюз, с насрочена среща в Брюксел следващата

...
Лидерите на Европейския съюз, с насрочена среща в Брюксел следващата
Коментари Харесай

Лидерите от ЕС настояват за климатичен неутралитет до 2050 г .

Лидерите на Европейския съюз , с планувана среща в Брюксел идната седмица, упорстват за съглашение в блока за чисти нулеви излъчвания на парникови газове до 2050 година, изяснява планът им за взаимно изказване , който дава обещание яростна битка на тяхната среща .

Срещата на върха на 12-13 декември на националните водачи на блока има за цел да поддържа " реализиране на климатично безпристрастен Европейски Съюз до 2050 година ", съгласно документа, забелязан от " Ройтерс ".
 Европарламентът разгласи
Европарламентът разгласи " сериозно състояние " с климата

Европа " първият континент, който разгласи сериозно състояние с климата "

Предишните опити бяха блокирани от Полша, Унгария и Чехия , които разчитат извънредно на въглища.

По-рано те обявиха, че се опълчват на климатичния неутралитет до 2050 година от боязън, че намаляването на парниковите излъчвания ще задуши стопанската система им .

За да убедят лагера на нежелаещите , останалите в Европейски Съюз и взаимното извяление плануват " обективен и обществено уравновесен преход ".

В него участва и известие на Европейската капиталова банка за отключване на зелени вложения на стойност 1 трилиона евро до 2030 година, както и нуждата от обезпечаване на енергийна сигурност и конкурентоспособност във връзка с непознати сили, които не преследват такива климатични цели .
 Мисълта за климата като форма на човешката надутост
Мисълта за климата като форма на човешката надутост

Един от обичаните лайтмотиви на климатичните алармисти е, че цивилизацията или най-малко такава, каквато я познаваме, ще се свърши в околните десетина-петнайсет години. Възможно е. Но в случай че цивилизацията загине, то ще е по напълно други аргументи, а не поради климата

Проектът , квалифициран преди полемиките на водачите, към момента може да се промени .

Но в последна сметка ще е нужна единомислеща поддръжка от всички национални водачи на Европейски Съюз , с цел да реализиран съглашение от срещата на върха.

Новата Европейска комисия също си слага за цел да упорства за климатичен неутралитет доникъде на века и желае да трансформира амбициозните цели на Европейски Съюз за 2030 година в по-амбициозни .

Настоящите цели плануват понижаване на излъчванията от парникови газове в Европейски Съюз с 40% до 2030 година по отношение на равнищата от 1990 година

Новата комисия , ръководена от германката Урсула фон дер Лайен, се надява да увеличи задачата до най-малко 50% .
 Апокалиптичните изказвания за изменението на климата са неверни и жестоки
Апокалиптичните изказвания за изменението на климата са неверни и жестоки

Homo sapiens се концентрира маниакално, лакомец е и е апатичен към по-бедните

В Мадрид, новият ръководител на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предизвести, че бездействието по казуса с климатичните промени ще коства доста по-скъпо в дълготраен проект спрямо самодейния метод.

Временният министър-председател на Испания Педро Санчес разгласи, че " единствено шепа фанатици отхвърлят доказателствата " за климатичните промени - без да показва каквито и да е обособени хора и страни.

Човечеството води война против природата , смята генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш и предизвести, че напъните на света против климатичните промени до момента са били извънредно несъответстващи и съществува заплаха към този момент да са необратими, светът има избор да се оправи с климатичните промени или да капитулира .
 Борисов към Европейски Съюз: Да накараме Съединени американски щати и Китай да се съобразят с чудовището на климата
Борисов към Европейски Съюз: Да накараме Съединени американски щати и Китай да се съобразят с чудовището на климата

" Комините дали пушат в Съединени американски щати, Китай или Виетнам, атмосферата го донася и при нас "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР