Лидерите на Европейския съюз обещаха да засилят санкциите срещу Иран,

...
Лидерите на Европейския съюз обещаха да засилят санкциите срещу Иран,
Коментари Харесай

Лидерите на ЕС обещаха да наложат по-строги санкции на Иран, докато Украйна моли за подкрепа

Лидерите на Европейския съюз дадоха обещание да засилят глобите против Иран, защото нараства загрижеността, че невижданата офанзива на Техеран против Израел може да подхрани по-широка война в Близкия изток.

Украинският президент Володимир Зеленски употребява срещата на върха в сряда, с цел да подсети на водачите, че страната му към момента мощно се нуждае от поддръжка за битка с нашествието на Русия.

Европейски Съюз към този момент наложи наказания на Ислямската република, само че френският президент Еманюел Макрон сподели, че новите ограничения би трябвало да са ориентирани към „ тези, които оказват помощ за производството на ракетите и безпилотните самолети, които са били употребявани “ при офанзивата през уикенда.


В изказване, оповестено след първия ден от срещата им, което също се концентрира върху войната в Украйна и методите за повишение на икономическата конкурентоспособност на блока, водачите предизвестиха, че Европейски Съюз „ ще предприеме спомагателни ограничаващи ограничения против Иран, изключително в връзка с безпилотни летателни апа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР