Лидерът във френската Лига 1 ПСЖ направи трето поредно равенство

...
Лидерът във френската Лига 1 ПСЖ направи трето поредно равенство
Коментари Харесай

ПСЖ не успя да спечели трети пореден мач в Лига 1 след 2:2 у дома срещу Реймс

Лидерът във френската Лига 1 ПСЖ направи трето следващо тъждество в шампионата, завършвайки 2:2 при семейството си на Реймс в мач от 25-ия кръг.

На " Парк Де Пренс " мачът стартира мъчно за отбора на Луис Енрике, тъй като след единствено 7 минути игра груба неправилност на Ашраф Хакими разреши на Умар Диаките да му открадне топката в наказателното поле и да комбинира с Маршал Мунеци, който осъществя на опразнена врата.

Отговорът на френския отличник не закъсня и десетина минути по-късно виновникът за позволеното попадение Хакими центрира от ъглов удар, а в битката за топката Юнис Абделхамид несъзнателно я прати в своята врата, носейки равенството в дуела.

Малко повече от две минути след този епизод парижани към този момент водеха в резултата, като този път Гонсало Рамош се възползва от неточност в защитата на гостите и с удар от близка отдалеченост оформи цялостния поврат за своя отбор.

Радостта на последователите по трибуните обаче се задържа единствено до края на първото полувреме, когато Умар Диаките получи пас зад защитата на домакините и преодоля Кейлор Навас, възстановявайки равенството в резултата.

След почивката футболистите на ПСЖ предстоящо потърсиха трети гол, с който да стигнат до триумфа, само че за това не оказа помощ даже включването на Килиан Мбапе, който се появи на терена в 73-ата минута и по този начин срещата приключи без победител.

Парижани остават безапелационно отпред в подреждането на френското състезание с актив от 56 точки, на 10 пред втория Брест, до момента в който Реймс заема 9-а позиция с 35 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР