Лидерът в Централната дивизия Милуоки се справи с Индиана със

...
Лидерът в Централната дивизия Милуоки се справи с Индиана със
Коментари Харесай

Адетокумбо с 31-ви “трипъл-дабъл” в кариерата си, Ню Йорк спечели в Чикаго

Лидерът в Централната дивизия Милуоки се оправи с Индиана със 130:110, като звездата им Янис Адетокумбо записа трети “трипъл-дабъл” за сезона. Той остана на терена 31 минути, в които вкара 21 точки, направи персонален връх за сезона с 14 битки и също с персонално достижение подаде 10 асистенции.

Това е 21-ви “трипъл-дабъл” за Адетокумбо в кариерата му и той се подрежда на 22-о място в листата на НБА за всички времена, което обаче поделя с още четирима именити играчи.

's triple-double powers the!

21 PTS | 14 REB | 10 AST | 7-8 FGM
— NBA (@NBA) За Пейсърс Домантас Сабонис направи персонален връх от 33 точки, като овладя и 12 битки, само че отборът му инкасира трето проваляне в последните си четири мача. Индиана е на 2-ро място в Централната дивизия с 12/10.

Career-high 33 PTS for.
— NBA (@NBA) Ню Йорк завоюва като посетител в Чикаго със 107:103 с 27 точки на Джулиъс Рандъл и 20 на Елфрид Пейтън.

Никс имат към този момент 10 победи от 23 мача, само че към момента са предпоследни в Атлантическата дивизия. Чикаго също не върви добре в Центрланата, където е 4-и с 8/12.

Двата тима се срещнаха и в понеделник, когато Биковете завоюваха с 8 точки, само че през днешния ден имаха едвам три сполучливи стрелби от тройката. Зак ЛаВин вкара 24 точки за тях, а също по този начин подаде и 7 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР