Лидерът в световната ранглиста Новак Джокович победи Талон Грийкспоор с

...
Лидерът в световната ранглиста Новак Джокович победи Талон Грийкспоор с
Коментари Харесай

Новак Джокович се класира за четвъртфиналите на Мастърса в Париж

Лидерът в международната класация Новак Джокович победи Талон Грийкспоор с 4:6, 7:6(2), 6:4 и се класира на четвъртфиналите на шампионата от сериите Мастърс 1000 в Париж.

За разлика от успеха си във втория кръг, този път Джокович не доминираше. Той позволи пробиви в последните си два сервис-гейма в първия сет, след което трябваше да избавя мача на тайбрек във втория. Сърбинът го направи сполучливо, печелейки първите пет точки и стигайки до крайното 7:2.

Джокович записа пробиви в петия и деветия гейм на третия сет и затвори дуела след 40:0 на първи мачбол. Така той продължава да преследва рекордна седма купа в Париж.

" В последните дни имах стомашни проблеми и не бях в съвършена кондиция. Можеше и да изгубя, само че направих отличен тайбрек и в третия сет се усещах по-добре. Радвам се, че преодолях това предизвикателство ", съобщи Джокович, представен от Ройтерс.

В последния мач за деня поставеният под номер 6 Холгер Руне надделя с 6:3, 6:3 Даниел Алтмайер. Той ще играе против Джокович довечера.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР