Лидерът в Серия АНаполи записа успех с 2:0 над гостуващия

...
Лидерът в Серия АНаполи записа успех с 2:0 над гостуващия
Коментари Харесай

Ново шоу на Кварацхелия вдъхнови Наполи за успех над Аталанта

Лидерът в Серия " А " Наполи записа триумф с 2:0 над гостуващия Аталанта в най-вълнуващия мач от 26-ия кръг на италианския хайлайф, с което още веднъж усили преднината си в класирането.

Още през първото полувреме неаполитанците бяха по-настойчивият тим, само че съвсем нямаха съществени положения за гол. В самото начало на втората част Виктор Осимен не съумя да се разпише със задна ножица, а в 59-ата минута негов изстрел с глава мина около вратата. Само минута по-късно обаче точно нападателят подаде топката на Хвича Кварацхелия, който с финтове развинти цялата противникова отбрана и с мощен шут откри резултата. В 77-ата минута пък Амир Рахмани подпечата успеха на “партенопеите ”, разписвайки се с глава при центриране от корнер.

Така лидерът в класирането Наполи събра 68 точки в актива си и към този момент води с 18 пред втория Интер. Аталанта не завоюва в четвърти следващ мач, като заема шестата позиция с 42 пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР