Лидерът в ранглистата при мъжете по боулинг Диан Динев е

...
Лидерът в ранглистата при мъжете по боулинг Диан Динев е
Коментари Харесай

Много оспорвани игри и нов водач в класирането на Фантастико Оупън

Лидерът в ранглистата при мъжете по боулинг Диан Динев е новият лидер в елитната група „ А “ на Националния боулинг шампионат „ Фантастико Оупън “, който се организира към този момент трети ден в Mega Xtreme Bowling - Joy Station, Студентски град.

Динев направи страхотна серия от 6 игри, като приключи с общ резултат от 1437 точки (средно 239.5 т.). Любопитно е, че доста малко не доближи да затвори втората игра с оптимален резултат от 300 точки, само че приключи с 290 (в първия фрейм- спеър и до последния единствено страйкове).

Втори в класирането е Пламен Станчев с 1361 точки (средно 226.8), а трети Георги Делийски с 1337 (228.8). Във финалната четворка все още е и Тодор Личев с актив от 1336 точки (222.7).

Квалификационните серии не престават до събота, а финалните игри за установяване на спечелилите в трите групи ще бъдат в неделя. До момента 34 състезатели са се присъединили в конкуренцията, като сигурно броя на участващите ще нарасне доста в последните дни на квалификациите.

Шампионатът е с награден фонд от 5000 лв..

Любителите на боулинга могат да следят онлайн сериите, които стартират от 14:00 и 18:00 часа гратис в зала Mega Xtreme Bowling - Joy Station, Студентски град.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР