Лидерът в производството на вина и високоалкохолни напитки VP Brands

...
Лидерът в производството на вина и високоалкохолни напитки VP Brands
Коментари Харесай

Ракиите на VP Brands International с пет златни медала

Лидерът в производството на виновност и високоалкохолни питиета VP Brands International получи пет златни медала за своите ракии по време на интернационалния конкурс Винария. Първи места в своите категории сграбчиха Кайлъшка мускатова, Кайлъшка гроздова, Кайлъшка сливова, Пещерска гроздова и Пещерска мускатова. „ Това отличие е следващото доказателство, че напъните ни са в вярната посока. Но когато екипът е мощен и обединен, резултатите не закъсняват “, сподели Иван Папазов, изпълнителен шеф на VP Brands International, който получи огромните награди от името на компанията. Медалът за Кайлъшка сливова пък потвърждава триумфалното завръщане на плодовите ракии. „ Наградите са ужасно самопризнание за екипа и оценка за добре свършената работа, само че по-важното за нас са доволните консуматори. Щастливи сме, че пазиме имиджа на българската качествена ракия и марките ни са стандарт в сектора “, уточни още мениджърът. 

През годините VP Brands International влага непрекъснато в най-модерната техника. “Обезпечихме производството със лични лозови масиви. Всичко това ни дава опция за надзор на всеки стадий и през днешния ден марките ни са пример и барометър за категорията ракия “, добави Иван Папазов. VP Brands International е най-награждаваният българския производител на виновност и високоалкохолни питиета и отвън лидерските позиции на нашия пазар продава сполучлива в 40 страни от целия свят. 

Над 300 проби виновност, ракии, винено бренди и спиртни питиета участваха в интернационалния конкурс „ Винария 2018 " тази година. Напитките се оценяваха от 20-членно жури. Изискванията по оценяване на пробите и тази година са напълно съобразени със стандартите на Международната организация по лозата и виното OIV, със 100-балната система и дегустационен лист.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР