Лидерът в Премиър лийг Арсенал приема Борнемут на Емиратс“ в

...
Лидерът в Премиър лийг Арсенал приема Борнемут на Емиратс“ в
Коментари Харесай

Съставите на Арсенал и Борнемут

Лидерът в Премиър лийг Арсенал приема Борнемут на „ Емиратс “ в дуел от 26-ия кръг на британския шампионат. „ Топчиите “ търсят четвърта поредна победа в шампионата, с която да си върнат задатъка от пет точки пред Манчестър Сити, който победи Нюкасъл в ранния мач от деня. „ Черешките “, които преди седмица изгубиха с 1:4 точно от „ жителите “, пък имат потребност от всяка точка в битката за оцеляване.

По-рано през сезона Арсенал победи с 3:0 Борнемут на „ Виталити “

Микел Артета e направил три промени спрямо мача с Евертън през седмицата. Най-голямата изненада е, че Гранит Джака за първи път през този сезон остава на пейката в мач на Арсенал в Премиър лийг. Фабио Виейра стартира на неговото място. Томас Партей се завръща след травма, заменяйки Жоржиньо. Такехиро Томиясу пък е предпочетен пред Бен Уайт отдясно на защитата. Еди Нкетия не е в групата, защото е контузен.

Джо Ротуел и Антони Семеньо са титуляри за Борнемут вместо Лерам и Траоре.

Арсенал: Рамсдейл, Томиясу, Салиба, Габриел, Зинченко, Партей, Виейра, Йодегор, Сака, Тросар, Мартинели

Борнемут: Нето, Смит, Мефам, Стивънс, Сенеси, Земура, Уатара, Ротуел, Билинг, Семеньо, Соланке

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК! 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР