Лидерът в първенството ЦСКА победи Локомотив (Пловдив) като гост с

...
Лидерът в първенството ЦСКА победи Локомотив (Пловдив) като гост с
Коментари Харесай

ЦСКА превзе и Пловдив! Армейците продължават победоносния си ход

Лидерът в шампионата ЦСКА победи Локомотив (Пловдив) като посетител с 1:0 в отсрочен мач от 7-ия кръг и записа пета поредна победа в efbet Лига, като 4 от тях бяха като посетител. 

Единственият гол в мача означи Лазар Туфегджич в 28-а минута, а с успеха " алените " дръпнаха на върха с 5 точки задатък пред Лудогорец. " Смърфовете " остават на 4-та позиция.
 Снимка 593301
Източник:

Първата част стартира чудесно за Локомотив и само 22 секунди след първия съдийски сигнал Преслав Боруков стреля с глава към вратата на " армейците ", само че изстрелът му не представляваше проблем за Густаво Бусато.
 Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 0:1, напрегнати последни минути онлайн
Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 0:1, напрегнати последни минути

Срещата на стадион " Локомотив " стартира в 17:15 часа

В 15-тата минута ЦСКА имаше страхотна опция да открие резултата. Не се случи, само че се оказа, че Лазар Туфегджич въпреки всичко е бил в състояние на засада. Сърбинът беше изведен самичък против вратаря на " смърфовете " от Брадли де Нойер и опита да прати топката в мрежата с прехвърлящ удар. Туфа трансферира стража на гостите, само че не съумя да откри очертанията на вратата. 
 Снимка 593299
Източник:

13 минути по-късно сърбинът не сгреши! Тибо Вион предотврати опит на Бидунга да почисти топката и тя попадна в краката на Турицов в наказателното поле. Българският национал пусна паралелен пас към Назон, нападателят на ЦСКА се размина с топката, само че зад него дебнеше Лазар Туфегджич, който не сгреши и откри резултата под тепетата.

2 минути преди края на полувремето се наложи насилствена промяна в състава на " армейците ". Лазар Туфегджич се контузи и на негово място влезе Браян Морено.

В добавеното време на първата част Матеус стреля с глава след корнер за гостите, но Густаво Бусато опази вратата си и резервира задатъка на " алените " след първите 45 минути.
 Снимка 593298
Източник:

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР