Лидерът в НБЛ Рилски спортис записа поражение и в последния

...
Лидерът в НБЛ Рилски спортис записа поражение и в последния
Коментари Харесай

Рилски спортист приключи сезона си с Европа с шеста поредна загуба за Купата на ФИБА Европа

Лидерът в НБЛ Рилски спортис записа проваляне и в последния си дуел от груповата фаза на Купата на ФИБА Европа, откакто отстъпи със 75:100 като посетители на френския Шоле.

По този метод тимът от Самоков завършва на последното четвърто място в тази група Е с актив от шест загуби и нито една победа.

Тази вечер Рилски състезател трябваше да се оправя и без редица значими състезатели, защото Мирослав Васов и Данчо Минчев пропуснаха срещата поради контузии, а присъединяване в дуела не взеха и американците Еван Бати, Дидмаджио Уигинс и Брендън Рандолф.

Въпреки сериозните неналичия българският отбор стоеше равностойно през огромни интервали от първото полувреме, само че в края на втората четвърт състезателите на Шоле съумяха да се откъснат на 9 точки при 49-40 в тяхна изгода.

След почивката пък френският отбор диктуваше напълно протичащото се на паркета, като домакините продължиха да усилват задатъка си, който стигна 25 точки с финалната сирена.

За спечелилите Пери Елис беше звездата на вечерта със своите 22 точки, до момента в който за състава на Рилски състезател капитанът Чавдар Костов приключи с 16 пункта, а по 15 прибавиха Сашо Янев и Денислав Вутев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР