Лидерът в Националната хокейна лига Торонто допусна домакинска загуба с

...
Лидерът в Националната хокейна лига Торонто допусна домакинска загуба с
Коментари Харесай

Лидерът в НХЛ Торонто допусна домакинска загуба от Калгари

Лидерът в Националната хокейна лига Торонто позволи домакинска загуба с 0:3 от Калгари в канадското дерби. Чешкият вратар на гостите Давид Ритих отрази 34 удара и записа първи " шътаут " за сезона и пети в кариерата си. Мат Ткачук и Шон Монахан се отличиха с по гол и асистенция, а Сам Бенет също вкара за триумфа. Майкъл Хъчинсън парира 29 изстрела за Торонто, който прекъсна серия от три следващи победи.
Джонатан Куик избави 31 удара и оказа помощ на Лос Анджелис да запише пети пореден триумф след 3:0 над домакина Сейнт Луис. Куик не позволи попадение във втори дуела през акцията и общо 54-и в кариерата си. Дъстин Браун вкара два пъти в своя мач номер 1200 в лигата, откакто Габриел Виларди беше дал задатък на гостите 2:30 минути преди края на първия интервал при цифров превес. Джордън Бинингтън блокира 28 изстрела, само че Сейнт Луис позволи пето проваляне в последните си шест семейства.
Антон Худобин направи впечатляващите 49 спасявания, само че това не оказа помощ на Далас да избегне провалянето с 1:3 като хазаин на Флорида. " Старс " игра за първи път от 13 февруари, откакто предходните четири мача на отбора бяха отсрочени поради снежните стихии в Тексас, които оставиха стотици хиляди без ток и вода в щата. Аарон Екблад и Кийт Яндл вкараха за гостите във втората част, в която Флорида насочи рекордните в клубната история 29 точни удара в границите на един интервал. Малко преди края Александър Барков оформи успеха за тима си, който записа седми триумф в последните си 10 мача. Блейк Комо осъществя за Далас, който е в серия от шест следващи загуби, въпреки че три от тях са след продължение.
Марк-Андре Флюри избави 34 удара, а Лас Вегас надви над домакина Колорадо с 3:0. За Флюри това беше трети " шътаут " за сезона и 64-и в кариерата му. Алекс Тък се отличи с два гола, а Вилиам Карлсон добави две асистенции. Жонатан Маршесо също се разписа. Филип Грубауер отрази 25 шайби, само че Колорадо прекъсна серия от пет следващи домашен победи.
Носителят на купа " Стенли " Тампа Бай се наложи с 4:2 над домакина Каролина и прекъсна серията от шест следващи мача с точка на противника. Стивън Самкос, Ондржей Палат и Виктор Хедман се отличиха с по гол и асистеция, а Андрей Василевски отрази 34 шайби. Йеспер Фаст беше прецизен два пъти за Каролина, а Джеймс Реймър избави 28 удара, само че това не беше задоволително.
Жан-Габриел Паго осъществя при цифров превес 4:52 минути преди края и донесе успеха на Ню Йорк Айлъндърс с 3:2 над Бъфало. Семьон Варламов избави 34 удара и оказа помощ на отбора си да остане непобеден в постоянното време в шестте си семейства от старта на сезона.
Аризона навакса три гола недостиг и стигна до необичаен поврат за 4:3 против гостуващия Анахайм. Кристиан Дворжак се разписа два пъти, а Джейкъб Чикрън способства с гол и асистенция.
Матс Дзукарело се отличи с попадение и три асистенции, а Минесота отнесе Сан Хосе с 6:2. Виктор Раск приключи с гол и две асистенции за отбора си, който е в серия от три следващи победи за първи път през акцията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР