Лидерът в MotoGP и претендент за титлата през 2017 година

...
Лидерът в MotoGP и претендент за титлата през 2017 година
Коментари Харесай

Довициозо отхвърлил първата оферта за договор от Ducati, сделката е далеч

Лидерът в MotoGP и кандидат за купата през 2017 година Андреа Довициозо е отхвърлил първата оферта за нов контракт от отбора на Ducati, разкрива Autosport. Италианецът е водач на тима от 2013 година, а в края на 2018-а изтича сегашния му контракт. И двете страни би било по-удачно да продължат връзките си и отсега нататък, само че след извънредно сполучливата акция за Дови през 2017-а той сигурно ще желае доста положителни условия за идващите две години.
Leaders will be leaders@AndreaDovizioso, @PeccoBagnaia and @88jorgemartin return the top of the Championship standings in Texas#MotoGP | https://t.co/JMGNfrKD05 pic.twitter.com/N0cK7vAAAr
— MotoGP™ (@MotoGP) April 25, 2018
Мениджърът на отбора Давиде Тардоци съобщи по-рано през април, че полемиките текат, само че сътрудникът на водача не е на същото мнение. " Доста сме надалеч. Имахме среща, само че взехме решение, че Андреа няма да се усеща задоволително удобно с тези условия. Той не желае нещо необичайно или невероятно, просто това, което заслужава. Към момента не сме покрай договорка ". Въпреки че 32-годишният Дови води договаряния с Honda и Suzuki, се чака въпреки всичко да реализира консенсус с сегашния си отбор.

Пилотът води класирането с една точка преднина по отношение на международния първенец Марк Маркес от Honda, само че също така завоюва седем от последните 16 надпревари в кралския клас на мотоциклетизма.

Към момента по непотвърдена информация съотборникът на италианеца Хорхе Лоренсо печели шест пъти повече без да демонстрира даже на половина от формата на Довициозо.
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР