Лидерът в Ла Лига Атлетико Мадрид взе само точка от

...
Лидерът в Ла Лига Атлетико Мадрид взе само точка от
Коментари Харесай

Лидерът Атлетико Мадрид не успя да вкара на 10 от Хетафе

Лидерът в Ла Лига Атлетико Мадрид взе единствено точка от гостуването на Хетафе - 0:0. " Дюшекчиите " остават на върха в класирането с 63 точки, а вторият Реал (Мадрид) има 57. Барселона е на трета позиция с 56 точки и мач по-малко. Каталунците одобряват Уеска в понеделник от 22:00 часа.
Снимка: БГНЕС  Лидерът Атлетико Мадрид не съумя да вкара на 10 от Хетафе (ВИДЕО)
Футболистите на Диего Симеоне надиграха Хетафе, само че до гол по този начин и не се стигна. Още в първите секунди Маркос Йоренте центрира отдясно, само че топката бе избита от бранител на домакините. Последваха още няколко пропуща на играчи на Атлетико.

В 55-ата минута Йоренте още веднъж стреля неопределено, а малко по-късно Ян Облак избави удар от близко на Енес Юнал. В 62-ата минута пък Жоао Феликс вкара за Атлетико, само че попадението не бе зачетено, тъй като преди този момент топката бе излязла от очертанията на терена.

В 70-ата минута Хетафе остана с 10 индивида на терена. Червен картон получи Ален Ниом след къса консултация на съдията Хосе Санчес с ВАР поради жестоко нарушаване. До края " дюшекчиите " преобладаваха и опитваха да стигнат до успеха, само че без триумф.
Снимка: БГНЕС  Лидерът Атлетико Мадрид не съумя да вкара на 10 от Хетафе (ВИДЕО)
Муса Дембеле пропусна, а в 79-ата минута още веднъж той не можа да преодолее Давид Сория. В 83-ата Луис Суарес уцели дясната греда.

В последната минута Дембеле още веднъж бе покрай гол, засичайки топката с глава, само че я изпрати на сантиметри от задачата в навън - 0:0.

След равенството Хетафе остава на 15-ото място с 28 точки.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР