Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид е стопирал преговорите

...
Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид е стопирал преговорите
Коментари Харесай

Реал Мадрид се отказва от Погба

Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид е стопирал договарянията с сътрудника Мино Райола за привличането на полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Причината за това е, че „ Лос Бланкос “ са се отказали от концепцията да вземат 28-годишния французин като свободен сътрудник през идващото лято, написа „ Marca “.

Както е известно, актуалният контракт на Погба с „ алените дяволи “ изтича в края на сезона и за момента той не дава никакви индикации, че е подготвен да преподпише. Само след няколко дни халфът даже ще може към този момент да подпише прелиминарен контракт с различен клуб, който да влезе в действие от лятото.

Досега Реал Мадрид бе считан за любимец за подписа на французина. Дори към този момент имаше диалози сред шефовете на столичани и сътрудника на играча Мино Райола. На този стадий обаче от Реал са решили да се откажат от Погба.

Треньорът Карло Анчелоти не упорства за този трансфер. Той разполага с Едуардо Камавинга и Федерико Валверде, които да употребява на позицията на Погба и счита, че няма потребност от французина.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР