Лидерът в генералното класиране на MotoGP Марк Маркес стартира от

...
Лидерът в генералното класиране на MotoGP Марк Маркес стартира от
Коментари Харесай

Маркес стартира за десета поредна победа в Германия, следете всичко най-важно тук

Лидерът в генералното класиране на MotoGP Марк Маркес започва от полпозишън за десетата си поредна победа в Германия. Точно зад него ще започва надареният дебютант в кралския клас на мотоциклетизма този сезон със сателитна Yamaha Фабио Куартараро, който доскоро повече от 24 часа извади рамото си по време на подготовка. Французинът завоюва два следващи подиума през 2019-а, само че към момента му липсва победа. От трета позиция ще потегли заводският водач на Yamaha Маверик Винялес, който победи в миналия кръг от MotoGP в Холандия, следван от Алекс Ринс със Suzuki.

При триумф, Маркес ще изравни върха на Валентино Роси за най-вече победи в кралския клас на една и съща писта - седем. Шампионът с Honda няма да употребява новото си олекотено шаси, което употребява в тренировките и квалификацията в Германия, а ще заложи на това, с което кара от началото на сезона.

Доктора започва едвам 11-и, което е най-лошият му квалификационен резултат на " Заксенринг " от 2011 година Претендентът за купата с Ducati Андреа Довициозо може да се отдалечи още повече от водача, откакто започва едвам 13-и.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР