Лидерът в efbet Лига Лудогорец разби лидера във Втора дивизия

...
Лидерът в efbet Лига Лудогорец разби лидера във Втора дивизия
Коментари Харесай

Лудогорец разби Спартак Вн

Лидерът в efbet Лига Лудогорец разруши водача във Втора дивизия Спартак Варна с 4:0 в контрола, играна въз основата " Гнездо на орли " в Разград. Националът Спас Делев наниза първите два гола за Лудогорец, точни бяха още Каули и Кирил Десподов. По- рано денем първенците показаха две от новите си попълнения - бразилското крило Рик Джонатан и хърватският вратар Симон Слуга.
Спас Делев откри още в 4-ата минута, откакто получи отличен пас от Игор Пластун
Първият удар на сметката на " соколите " пристигна след четвърт час игра и бе дело на Виктор Митев, само че Серджио Падт не срещна компликации и избави. В 23-ата минута Лудогорец удвои още веднъж посредством Делев. След отлична офанзива на " орлите ", топката попадна в новото им бразилско попълнение и той с точно подаване откри бързака от с. Ключ, който насочи топката в мрежата за 2:0. Резултатът стана типичен в 33-ата минута след нова доста добра офанзива на домакините. Доминик Янков асистира за Каули Оливейра, който с удар от въздуха не остави шансове на вратаря на гостите Славов.
През втората част пристигна време и на Кирил Десподов (67) да се разпише за 4:0. Той преодоля съпротивата на двама бранители и с мощен шут не остави шансове на вратаря на Спартак.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР