Лидерът в английската Висша лига – Арсенал, отново ще погледне

...
Лидерът в английската Висша лига – Арсенал, отново ще погледне
Коментари Харесай

Арсенал поглежда към още една звезда на Брайтън

Лидерът в британската Висша лига – Арсенал, още веднъж ще огледа към Брайтън за укрепване на състава си през лятото. Трансферният гуру Фабрицио Романо оповестява, че „ артилеристите “ водят в конкуренцията за подписа на крилото Каору Митома, който впечатлява с изявите през този сезон с екипа на „ чайките “.

Отборът на Микел Артета към този момент подписа с различен състезател на Брайтън през януари - Леандро Тросар, а също по този начин две предложения на „ топчиите “ бяха отхвърлени от южняците за полузащитника Мойсес Кайседо.

Романо счита, че Артета не се е отказал от концепцията да ускори офанзивата си, макар че главната цел за зимата беше Михайло Мудрик, който в последна сметка подписа с Челси.

Смята се, че Брайтън ще изиска 35 милиона паунда за японското крило през лятото. През този сезон 25-годишният Митома има седем гола и две асистенции в 20 участия във всички шампионати, а неотдавна лявото крило означи победното попадение, с което „ чайките “ изхвърлиха сегашния притежател на ФА Къп – Ливърпул, от шампионата.

Arsenal have been linked with a move for Kaoru Mitoma
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР