Лидерът ни в скока на височина при мъжете Тихомир Иванов

...
Лидерът ни в скока на височина при мъжете Тихомир Иванов
Коментари Харесай

Тихомир Иванов надъхва деца

Лидерът ни в скока на височина при мъжете Тихомир Иванов изкарва пълноценно дните преди началото на есенната подготовка. Атлетът, който тренира в Атина при Георги Помашки дружно с олимпийския, международен и европейски първенец в скока на дължина Милтиадис Тентоглу, сега е Стара Загора. Иванов носи екипа на локалния Берое и в последните дни се включи в няколко начинания с децата на клуба 

„ Сега ще ви опиша за силата на фантазиите. На детските фантазии, показа в обществените мрежи Иванов. - В сряда вечерта дружно с Девора Аврамова (б.а. шампионка на България в полумаратона и също състезателка на Берое) се срещнахме за другарски диалог с деца от СКЛА Берое и родители. Говорихме си за спорта, провокациите, заниманията и мотивацията. Казах им да си постаят цел и да я преследват - без значение от компликациите, които ще срещнат. Всеки би трябвало да мечтае. Без значение  дали задачата му е просто да стане най-бързото дете в групата или да взе участие на олимпийски игри. Мечтите са безвъзмездни. На срещата пристигна и момче, трениращо във футболната школа на Берое. Каза, че идва да тренира в допълнение. Беше доста стимулирано и ми сподели, че фантазията му е да подпише професионален контракт с някой тим. Питах го за това ли ще тренира всеки ден и той изрично ми отговори ДА. Усещането беше прелестно. Деца, това е смисълът. Мечтайте и вървете самоуверено напред. Родители, вие бъдете опора и окуражавайте децата си. Нямам самообладание за нова среща. ”

По-рано Тихомир Иванов организира и подготовка дружно с децата на СКЛА Берое. Националът даде директиви на най-малките спортисти и им сподели по какъв начин се скача скок височина ножица.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР