Лидерът на южнокорейската опозиционна партия Ли Дже-мюн е бил нападнат

...
Лидерът на южнокорейската опозиционна партия Ли Дже-мюн е бил нападнат
Коментари Харесай

Южнокорейският опозиционен лидер Ли Дже-мюн е бил намушкан с нож, съобщават местните медии

Лидерът на южнокорейската опозиционна партия Ли Дже-мюн е бил атакуван във вторник, до момента в който беседва с кореспонденти в пристанищния град Пусан, заяви организация Йонхап.

Изображения, излъчени по южнокорейските телевизионни канали, демонстрират Лий на земята, до момента в който някой притиска носна кърпичка на врата му.

Видео в обществените медии наподобява демонстрира мъж, носещ синя хартиена корона, който се хвърля към Лий и го удари с нещо във врата, до момента в който Лий говореше пред навалица кореспонденти. След това Лий наподобява колабира, до момента в който голям брой хора, в това число оператори, се тълпят към него.

Лий е бил в схващане, когато е бил откаран в болница, а неидентифицираният нападател е задържан на мястото, заяви Йонхап.

Ръководителят на Демократическата партия, Лий загуби от консерватора Юн Сук Йол в напрегната президентска конкуренция предходната година.

Бивше дете служащ във фабрика, претърпяло индустриална акцидент като младеж, напуснало учебно заведение, Лий се издигна до политическа сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР