Лидерът на "Воля" Веселин Марешки изрази тезата, че е крайно

...
Лидерът на "Воля" Веселин Марешки изрази тезата, че е крайно
Коментари Харесай

Марешки за Северна Македония: Времето на Тито и Сталин отдавна мина

Лидерът на "Воля " Веселин Марешки изрази тезата, че е извънредно време България и Северна Македония още веднъж да са дружно.

“Ясно е за всички, че няма да им дадем зелена светлина за Европейски Съюз, до момента в който избрани кръгове там работят против България и обслужват остарели тези.

Времето на Тито и Сталин от дълго време отмина, с цел да се разрешава техни политики да живеят в 21 век. При това нездравословни за българите от двете страни на границата. На това безумство би трябвало да се постави точка. Ние сме един народ, с общо минало ", разяснява той.

"Ако съумеем да отстраним користното въздействие на една или друга огромна страна, в случай че гледаме единствено и само интереса на жителите си, обединяването е разумният път. Така ще се пресекат всички спекулации с историята и те няма да са спънки за бъдещето.

А и нашите братя автоматизирано ще станат европейски жители. Убеден съм, че и в двете страни има мъдри хора, които разискват този вид, колкото и неочакван да наподобява на този етап”, съобщи зам.-председателят на Народно събрание Веселин Марешки.

По думите му акт на обединяване би бил исторически образец за предвидливост и разсъдък на Балканите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР