Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки призовава

...
Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки призовава
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Президентът да свика КСНС за датата на изборите, да не говори през медиите

Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки приканва президента Румен Радев да свика незабавно заседание на Консултативния съвет по национална сигурност, на което да бъде разисквана датата на идните парламентарни избори.
„ Не е редно толкоз значима тематика да се дискутира през медиите, нито пък да е еднолично решение. Това е несериозно. Провеждането на изборите в условия на пандемия значи, че този развой към този момент визира националната сигурност. Затова ние от ВОЛЯ считаме, че е редно тематиката да бъде разисквана на съвещание на КСНС. Всичко друго е политиканстване и наддаване кой може да покаже по-голям дебелоглав. Това не е държавническо държание, нито отговорност към българските жители! ”, съобщи зам.-председателят на Народното събрание.
 Веселин Марешки предизвика политически спор за датата на изборите Веселин Марешки предизвика политически спор за датата на изборите
Изказването на водача на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки, че е доста по-безопасно и практично идващите парламентарни из...
Ще напомним, че той пръв излезе с предложение парламентарните избори да се проведат на 23 май 2021г. Според него, по-топлото време би асъдействало за по-висока изборна интензивност. От друга страна, тогава би трябвало пандемията да е утихнала и това да разреши събирането на повече хора на едно място. „ При организирането на изборите водеща би трябвало да бъде грижата за живота и здравето на българските жители ”, безапелационен е Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР