Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки поздрави

...
Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки поздрави
Коментари Харесай

Веселин Марешки: И в протестите, и в празниците „ВОЛЯ“ е до медицинските сестри

Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки поздрави в персоналния си профил във Facebook медицинските сестри по случай професионалния им празник.
„ Важна част от мощната Бяла войска на България са медицинските сестри. Чел съм, че при започване на 20 век, когато втората брачна половинка на цар Фердинанд- кралица Елеонора, основава БЧК и прави първите курсове за девойки, с цел да оказват помощ на ранените бойци, са ги наричали милосърдни сестри. Защото точно милосърдието е в основата на тяхната толкоз значима специалност - да са дясната ръка на лекарите, да се грижат и да утешават болните “, написа Марешки. Според него актуалната здравна рецесия сподели какъв брой е значим трудът на медицинските сестри и какъв брой доста би трябвало да направи страната за всички тях - с цел да имат естествени условия на работа, с цел да остават в Родината и да се усещат уважавани и задоволени.
„ Скъпи медицински сестри, и в митингите ви, и в празниците ви, ние от ВОЛЯ сме до вас! Бъдете здрави, все по този начин борбени и мощни! Уверявам ви, че постоянно ще сме на ваша страна! “, споделя още Веселин Марешки.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР