Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС обяви в личната

...
Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС обяви в личната
Коментари Харесай

Наплив за листите на ВОЛЯ - лидерът Марешки ги отваря за гражданска квота

Лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание разгласи в персоналната си страница във Facebook, че отваря кандидат-депутатските листи на партията за гражданска квота.
В момента управлението на прави асортимент измежду членовете на партията. „ Смятам, че ще създадем мощен и конкурентен тим. Но тъй като доста ми пишат с въпроса дали в листите на ВОЛЯ ще има гражданска квота, давам отговор незабавно: Бих разгледал оферти за експерти, уважавани персони, без значение дали от огромен или дребен град. ВОЛЯ постоянно е била отворена към хора, които имат качества и желаят да се потвърдят и в работа на народа! ”, споделя Марешки. Той е сложил и краен период за показване на кандидатурите 15 февруари. „ Ние не гледаме дали някой е партиен член или не. Важното е да споделя нашите цели и полезности, да е стимулиран, да е патриот, почтен и честен човек, потвърдил се в живота и спечелил уважението на своите съграждани. Имаме доста такива хора при нас. Всеки подобен е добре пристигнал, с цел да се преборим дружно за един по-добър и благополучен живот за всеки българин! ”, споделя още Марешки.
 Веселин Марешки: Кой натиска копчетата на президента? Веселин Марешки: Кой натиска копчетата на президента?
Аз съм споделил истината при президента и това го подразни, сподели пред Нова телевизия Веселин Марешки във връзка консултациите при Румен Раде...
По думите му, предложенията на ВОЛЯ за безвъзмездни медикаменти за пенсионери над 65г. и деца до 18г., които вървят на учебно заведение, както и създаване на държавна верига бензиностанции, притеглят стотици хиляди българи, тъй като са съответни и бързо изпълними. Само за плана за медикаментите за два месеца се подписаха в поддръжка над 200 000 души. „ Безплатните медикаменти дори е закъсняла мярка, би трябвало час по-скоро да се вкара. А цените на горивата дефинират всички останали цени и естествено, в случай че са надути, бъркат надълбоко в джоба на всеки българин ”, разясни Марешки и подсигурява, че ВОЛЯ ще ги започва незабавно, в случай че получи нужната поддръжка на идните избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР