Лидерът на ВОЛЯ и треньор номер 1 за ХХ век

...
Лидерът на ВОЛЯ и треньор номер 1 за ХХ век
Коментари Харесай

Веселин Марешки и Димитър Пенев: Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е силен отбор

Лидерът на ВОЛЯ и треньор номер 1 за ХХ век на България Димитър Пенев разискаха тактиката за победа на идните избори на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ.
Димитър Пенев показа, че до момента е избягвал политиката съзнателно. Първо, тъй като е бил предан напълно на спорта и второ – не е припознавал съидейници в политиката. Сега обаче е решил да поддържа идеята на Веселин Марешки, тъй като счита, че той доста оказва помощ на хората и може да промени и спорта, и живота им.
 Веселин Марешки: Политолозите стартират да признават, че патриотичната коалиция ВОЛЯ-НФСБ ще е новината на тези избори Веселин Марешки: Политолозите стартират да признават, че патриотичната коалиция ВОЛЯ-НФСБ ще е новината на тези избори
„ Нашата коалиция има голям капацитет и в действителност ще бъде изненадата на вота. Виждам, че към този момент има и смели политолози, които не се...
Лидерът на ВОЛЯ и заместник-председател на Народното събрание дефинира срещата им като знакова - точно на Нациналния празник, и изрази удивление от гения на Пенев да сплотява и да стимулира хората. " Патриотичната коалиция на ВОЛЯ и НФСБ ще бъде също толкоз мощен тим като националния тим по футбол на България през 1994 година “, разяснява Веселин Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР