Лидерът на ВМРО започна да се обяснява, вместо протежето си

...
Лидерът на ВМРО започна да се обяснява, вместо протежето си
Коментари Харесай

Каракачанов за набедения за гей Джамбазки: Той не може да пие толкова

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация стартира да се изяснява, вместо протежето си Джамбазки. В предизборно изявление пред вестник "Труд " Каракачанов отхвърля опцията машата му да влезе в пердах с юмруци с съдружния им сътрудник Волен Сидеров, както последният предложи. Гей историите към евродепутата от Вътрешна македонска революционна организация не са коментирани. Единствено се загатва грижата, която водачът ползвал при възпитанието му. Това иде да ни покаже, че Джамбазки не може да е гей щом го е възпитавал от рано клеветник от Държавна сигурност.

Каракачанов предлага полу на смешка Волен и Джамбазки да думкат барабанчета. Дали не употребява думата барабанче като синоним? Не става напълно ясно. Каракачанов стана дясна ръка на Борисов, откогато пропъдиха Симеонов от държавното управление и Сидеров от обединението. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация влезе надълбоко в сърцето на премиера с дискретната поддръжка на Движение за права и свободи.

На въпрос кого ще поддържат на балотажа - Фандъкова или Манолова, Каракачанов го усуква по ченгеджийски, че щял да изчака вота на софиянци и тогава да реши. За всички е ясно, че хвърлянето на прахуляк в очите на народа е остарял трик на Държавна сигурност. Каракачанов ще се изтъргува в Бояна и в Сараите, откакто изпрати възрания на къса каишка Джамбазки назад в Брюксел.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР