Лидерът на Възраждане се обърна от трибуната на НС само

...
Лидерът на Възраждане се обърна от трибуната на НС само
Коментари Харесай

Възраждане готови да предложат кабинет и бюджет

Лидерът на Възраждане се обърна от трибуната на Народно събрание единствено към сънародниците си. Той нападна медийната вакханалия, разразила се след 2-и април и отбрани гласоподавателите си, които били обиждани от анализаторите.

" Възраждане " е опасност за предателите , предизвести той. България се трансформирала в колония. 100 милиона лв. е похарчило държавното управление на Съединени американски щати за антируска агитация, по думите му. Чуждите сътрудници желаят нас да ни няма, счита водачът на " Възраждане ", който съобщи, че приказва от името на свободните хора. Не можеш да лъжеш целия народ от самото начало , предизвести Костадин Костадинов. Той е уверен, че българският народ се пробужда. Депутатите от партията му били чиновници на гласоподавателите си и въпреки, че партията не почита другите партии, уважавала техните гласоподаватели. Затова и са подготвени да беседват за националните цели.
 Този път Политическа партия няма да оферират началник на Народно събрание
Този път Политическа партия няма да оферират началник на Народно събрание

Ще предложат обаче заместител

Той е обезпокоен от обедняването на хората, както и за националния суверенитет с въвеждането на еврото . Няма безконечни контракти, няма безконечни съдружници, има безконечни ползи, съобщи още Костадин Костадинов в подтекста на геополитическото си говорене. България ще стане фактор в Европа, само че не с навеждане пред брюкселските служители, счита той.
 Възраждане внесе 590 хиляди подписа за отсрочване на еврото
Възраждане внесе 590 хиляди подписа за отсрочване на еврото

Костадинов чака офанзива и доноси от " Демократична България "

Партията е подготвена да предложи бюджет и кабинет, а Костадинов настоя за национално единение. Колониалният модел колабирал, съгласно него. Свободата и независимостта на България идват и никой и нищо не може да ги спре, разгласи Костадин Костадинов. Западните ни сътрудници щели да свикнат, че можем да споделяме " не " е уверен водачът на " Възраждане ", който приключи словото си и с откъс от Иван Вазов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР